Veelgestelde vragen

Mag ik een artikel ruilen?
Natuurlijk. Als je een artikel wilt ruilen, stuur het dan gefrankeerd retour naar : De Kinderkleding Winkel, Beethovenstraat 19, 1077 HM AMSTERDAM. Je kunt binnen 14 dagen vanaf de dag na ontvangst ruilen (d.w.z. een mail sturen en aankondigen dat de zending geruild moet worden) of binnen die termijn de zending terugsturen. Bij de zending zit een retourformulier. Zorg dat dat ingevuld bij je retourzending zit ingesloten. Zorg ook dat alle kaartjes die aan het artikel zitten, daaraan blijven zitten. Bij een omruiling (meestal een maat die onjuist is) wordt je artikel zo spoedig mogelijk door het gevraagde omgeruild en naar je teruggestuurd. De verzendkosten zijn de eerste keer voor ons. Mocht e.e.a. nog steeds niet in orde zijn, dan kunnen we nog steeds het artikel voor je omruilen, maar vanaf de tweede keer zijn de verzendkosten voor jou.
Je mag ook naar de winkel toekomen en de artikelen ruilen. Vergeet dan niet (heel belangrijk!) je factuur mee te nemen.

De Kinderkleding Winkel kan kosten bij je in rekening brengen, indien je het te ruilen product beschadigd hebt door meer te doen dan nodig is om het product te beoordelen.   

Mag ik een artikel retourneren/herroepen?
Jazeker. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.
Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post of per e-mail op de hoogte stelt van je herroeping. Onze adresgegevens zijn: De Kinderkleding Winkel, Beethovenstraat 19, 1077 HM AMSTERDAM.

Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het herroepingsformulier maar bent hiertoe niet verplicht. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping:
als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden je geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt meegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is: De Kinderkleding Winkel, Beethovenstraat 19, 1077 HM AMSTERDAM. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen.

Wat moet ik doen, als ik een klacht heb?
We vinden het natuurlijk jammer dat je een klacht hebt. De Kinderkleding Winkel doet haar uiterste best om de zendingen optimaal te verzorgen, toch kan het gebeuren dat er iets niet klopt of een artikel niet voldoet aan je verwachtingen. Neem contact met ons op via email: info@dekinderkledingwinkel.nl of bel ons: 020-6640889. We gaan dan ons best doen de klacht op te lossen. Wij zullen snel, maar in ieder geval binnen 14 dagen na het indienen van de klacht, inhoudelijk op de klacht ingaan. Samen komen we er vast uit.