Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn € 3,95 per verzending. Als je boven de 80 euro in een zending bij ons besteld, berekenen we GEEN verzendkosten. De handlingskosten van € 1,50 per bestelling betalen wij.

Wat zijn handlingskosten?
Handlingskosten zijn de kosten die onze Payment Provider Service (DOCDATA) aan ons berekent (€ 1,50 per betaling) voor hun bemiddeling tussen jouw betaling en onze bankrekening. Zij zorgen voor een veilige betaalomgeving. Deze kosten zijn voor onze rekening.

Hoe snel kan ik mijn bestelling thuis verwachten?
De Kinderkleding Winkel doet haar uiterste best de artikelen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen, bij je thuis te bezorgen. Wij laten onze zendingen bestellen door PostNL. Als je bestelling bestaat uit 1 artikel, dan kan dit artikel meestal als brievenpost verstuurd worden. In dat geval komt het dus gewoon in je brievenbus terecht. Als je een grotere bestelling hebt geplaatst, dan krijg je, zodra de zending is aangeboden aan PostNL, via de email een Track&Trace-code. Met die code kun je het pakje volgen. Mocht er bij het aanbieden van het pakje niemand thuis zijn, dan zal PostNL het aanbieden aan de buren.
Als het ons niet lukt je bestelling binnen 3 werkdagen te bezorgen, dan zullen wij zo spoedig mogelijk, doch binnen die termijn, contact met je opnemen middels email of telefoon. Dan kunnen we overleggen wat ons te doen staat.

Mocht er overmacht in het spel zijn, dan kan De Kinderkleding Winkel zich daarop beroepen.